کنکور کارشناسی ارشد برق- مهمترین و موثرترین نکات مطالعه برای کنکور

کنکور ارشد برق

کنکور کارشناسی ارشد برق- مهمترین و موثرترین نکات مطالعه برای کنکور

فهرست مطالب

در این مطلب از آلفامشاوربه بررسی عادات مطالعه خوب و بد داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد برق پرداخته شده است.

شما می توانید از مشاوره رایگان آلفامشاور بهره مند شده و سوالات و مشکلات خود را با ما درمیان بگذارید.

سوالات و مسائل مهم برای یک شروع خوب

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] کیفیت مطالعه مهمتره یا کمیتش؟

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] مدت زمان مطالعه به صورت 45 دقیقه درس و 15 دقیقه استراحت باشه، خوبه؟

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] بهتر است کتاب رو یک بار با دقت زیاد بخونیم، یا دو بار با دقت پایین؟

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] من عادت دارم موقع درس خوندن خلاصه نویسی می کنم، ولی سرعتمو میاره پایین، چیکار کنم؟

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] من عادت دارم فرمول هارو بنویسم و بزنم به در و دیوار، این بده؟

[wp-svg-icons icon=”checkmark-circle” wrap=”i”] من عادت دارم شب ها درس می خونم و روزها دیر بیدار میشم، این روند مشکلی داره؟

کنکور کارشناسی ارشد برق

مهم ترین سوالی که وجود داره و سوال تمامی داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد برق می باشد:

کیفیت مطالعه مهمتره یا کمیتش؟

جواب من اینه: قطعا جفتش مهمه ولی کیفیت در جایگاه بالاتری نسبت به کمیت قرار داره.

بسیاری از داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد برق زمان کمتری داشتن، اما به دلیل کیفیت خوب درس خوندنشون، نتیجه ی بهتری نسبت به کسانی که زمان زیادی داشتن،گرفتن.

از نظر من کیفیت مطالعه برای کنکور کارشناسی ارشد برق، وابسته به دو موضوع می باشد:

یکی پایه ی درسی شما و دیگری تست هایی که انتخاب کردین و دارید می زنین.

پاسخ تشریحی کنکور ارشد برق 92 تا 98

کسی که در دوره کارشناسی، در یک دانشگاه سطح پایین بوده با معدل 13 و داره برای کنکور می خونه، قطعا نمی تونه انتظار داشته باشه که کیفیت مطالعش همانند کسی باشه که در یک دانشگاه خوب با معدل 17 شروع به درس خوندن برای کنکور کارشناسی ارشد برق کرده. البته این یک قانون کلی نیست، اما اغلب همینطوره.

کسی که درسش خوبه، وقتی میاد سراغ درس معادلات دیفرانسیل، قطعا مشکلی در انتگرال گیری نداره. یا حداقل با یه مرور در مدت زمان کوتاه، میتونه یادآوری کنه و این مبحث رو جمع کنه.  اما شخصی که پایه ی درسی خوبی نداره، مجبوره که تایم بیشتری بزاره و  این مطالب پایه ای رو یاد بگیره. بنابراین یک نفر مجبوره که تایم بیشتری برای یک مبحث بزاره و یک نفر دیگه بخاطر پایه ی درسی خوبی که داره، باید تایم کمتری بزاره و هیچ قانونی نیس که مشخص کنه کیفیت مطالعه کدوم شخص بیشتره؟!

اولین قدم، قوی کردن پایه ی درسی

برای شخصی که که در دانشگاه خوب بوده و داره میخونه تا در دانشگاه خوب قبول بشه، مدت زمانی که برای مطالعه در روز نیاز داره، اگر برای مثال 2 ساعت باشه، برای دانشجوی دیگر با پایه ی ضعیف هم، همین دو ساعت نیازه، منتها این فرد باید روزی 5-6 ساعتم وقت بزاره تا پایه ی درسیشو قوی کنه. بنابراین کسانی که پایه ی درسی نسبتا بهتری دارن، کارشون برای کنکور کارشناسی ارشد برق، راحتتره.

اما این همه ی ماجرا نیست. چون دانشجویانی رو دیدم که از دانشگاه های خیلی سطح پایین با معدل های بد، در کنکور کارشناسی ارشد برق در دانشگاه های خیلی خوب قبول شدند. اما خیلی از این دانشجویان با پایه ی ضعیف وقتی شروع به مطالعه برای کنکور کارشناسی ارشد برق می کنند، چون خیلی از مباحث رو مشکل دارند و باید تایم زیادی بزارن برای مسائل بدیهی، بیشتر از یک ماه نمیتونن این وضعیت رو تحمل کنن تا مشکلات پایه ای حل بشه. اما اگر بتونن کمی تحمل بکنن و این مشکلات رو حل کنن، بعد از اون خیلی راحت میتونن پیش برن. پس اگر این افراد بتونن چند ماه اول رو با کمیت بالا پیش برن و کمبودهاشونو جبران کنن، حالا دیگه در مسیری قرار میگیرن که به شدت همواره.

مدت زمان مطالعه به صورت 45 دقیقه درس و 15 دقیقه استراحت باشه، خوبه؟

بحث کنکور کارشناسی ارشد برق با امتحانای دبیرستان یا حتی کنکور کارشناسی خیلی متفاوته. اگر وسط تحلیل یک تست از مدار الکتریکی هستی، نباید سر 45 دقیقه رهاش کنی و بری که 15 دقیقه استراحت کنی. تا جایی که مغزت میکشه ادامه بده. هیچ مشکلی نداره.

اصن برای چی باید مدام به ساعت نگاه کنی که ببینی چقدر زمان جلو رفته؟؟ تصمیم بگیر که یه درسی رو شروع کنی به خوندن و بدون توجه به زمان، مباحثی که میخونی رو واقعا بفهم و ازشون عبور نکن. بنابراین مدت زمان درس خوندن و استراحت رو خودتون با توجه به دقت و تمرکزتون تعیین کنید. اما پیشنهاد من اینه که وقتی صبح شروع به درس خوندن می کنین، با توجه به زمان کنکور کارشناسی ارشد برق،در حد فاصل بین ساعت 8 تا 12، کمتر استراحت کنین.

برای مشاهده ی ویدیوهای آموزشی دروس تخصصی کنکور کارشناسی ارشد برق کلیک کنید.

به این دلیل که مغز شما باید عادت بکنه که در این تایم، قرار نیس استپ کنه و باید 4 ساعت مدام تلاش کنه.

بهتر است کتاب رو یک بار با دقت زیاد بخونیم، یا دو بار با دقت پایین؟

اگر تجربه ی سمباده کشیدن روی فلزی که زنگ زده رو داشته باشید، میدونین که اگر دستتون رو خیلی فشار بدید، اصلا دست حرکت نمیکنه تا بتونین سمباده بکشید. اگر خیلی کم دستتون رو فشار بدید، اصلا براده های زنگ زده آهن برداشته نمیشه.

بنابراین می خوام بگم بعضی از بچه ها از این طرف بوم میفتن، بعضی دیگر از اون طرف. بعضیا خیلی سرسری از کتاب رد میشن، و بعضی دیگر میگن من باید تمام نکات کتاب رو بفهمم. بنظر من نرمال حرکت کنین. مثلا اگر دارین ویدیوی آموزشی سیگنال میبینین و مدرس میره سراغ مثال، با خودتون نگین چرا نمیتونم مثال رو حل بکنم؟؟؟ واقعیت اینه که تست ها و مثال هایی که در کتاب ها آورده شده اند برای این نیستن که شما ببینین درس رو فهمیدین یا نه!! برای این هستن که شما درس رو با استفاده از اونا بفهمید.

بنابراین نرمال حرکت کردن یعنی اینکه شما برای درسنامه زیاد وقت نذارین و برید سراغ تست ها و از طریق تست ها بفهمین که پاسخنامه چی میگفت! برای سوال ها کامت بزارین، نتیجه گیرین کنین و برای خودتون موضوع او مبحث رو در چند جمله رو شرح بدین.

من عادت دارم موقع درس خوندن خلاصه نویسی می کنم، ولی سرعتمو میاره پایین، چیکار کنم؟

درست ترین روش و نکات مربوط به خلاصه نویسی رو در مقاله اصول خلاصه نویسی برای کنکور کارشناسی ارشد برق، حتما مطالعه کنین.

من عادت دارم فرمول هارو بنویسم و بزنم به در و دیوار، این بده؟

برای بعضی از فرمول ها که خیلی فرارن و مدام یادت میره، اتفاقا کار خوبیه! البته این مساله برای زمانیه که تایم زیادی تا کنکور باقی مونده، و نه یک ماه آخر! 90 درصد کسانی که نمیتونن تستی رو در کنکور حل کنن، بخاطر بلد نبودن یا فراموش کردن فرمول ها نیست، بلکه به دلیل بلد نبودن استفاده از فرمول ها می باشد. پس حفظ کردن فرمول ها به تنهایی راه حل مساله نیست، اما لازمه!

برای ثبتنام در مشاوره خصوصی آلفامشاور، همین الان اقدام کنید.

من عادت دارم شب ها درس می خونم و روزها دیر بیدار میشم، این روند مشکلی داره؟

من هم با این موضوع که کنکور ساعت 8 صبح باشه مخالفم!! من هم دوست دارم شب کار کنم و روز استراحت! اما شما بعنوان داوطلب کنکور کارشناسی ارشد برق و دکتری، باید سیستمتو عوض کنی! نمیتونی بگی من شب ها درس می خونم و یک هفته ی آخر سیستمم رو عوض می کنم! خیلی ها خواستن این کارو بکنن، اما موفق نبودن. نه این که نتونن بیدار بشن، بیدار میشن ولی تمرکز کافی رو ندارن. بنابراین کم کم این موضوع رو اصلاح کنید. چون نیازمند این هستیم که شما ساعت 8 صبح تا 12 ظهر حتما حتما در حال درس خوندن باشید.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار کنکوری و نکات مشاوره ای، در کانال ارشد برق با ما همراه شوید. عضویت در کانال ارشد برق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *